SOBRE MI

Visc a l'Alt Empordà, un dels llocs més bonics del món!
Però també vaig viure a Barcelona durant els meus estudis, primer animació audiovisual a les escoles 9zeros, Serra i Abella i finalment il·lustració a l'Escola Joso.
Dibuixo noies des de que tinc memòria. Princeses quan era petita, després guerreres,  i ara princeses amb to pin-up.
I vestits. Vestits de princesa. És quelcom que m'atrau de manera incondicional, i em surt de forma natural, sense esforç.
Treballo els caps de setmana en una empresa que no té res a veure amb l'art, per mantenir-me independitzada.  Però no sóc conformista, i per això, també treballo a casa dibuixant i dibuixant....!

Crec en els somnis i sóc dels que pensa que les coses s'aconsegueixen amb esforç, per això no deixo mai d'esforçar-me per aconseguir els meus! :)


Vivo en l'Alt Empordà, uno de los mejores sitios del mundo!
Pero también he vivido en Barcelona durante mis estudios de animación e ilustración (en escuela 9zeros, escuela Serra i Abella y Escola Joso)
Dibujo mujeres desde que tengo memoria. Princesas cuando era niña, después guerreras y ahora princesas más pin-up.
Y vestidos. Vestidos de princesa. Es algo que me atrae de manera incondicional, y me sale de forma natural, sin esforzarme.
Trabajo en una empresa que nada tiene que ver con el arte para mantenerme independizada. Pero no soy conformista y por eso también trabajo en casa dibujando y dibujando...!

Creo en los sueños,  y soy de los que piensa que las cosas se consiguen con esfuerzo, por eso no dejo nunca de esforzarme para conseguirlos! :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario